Koningshoek
Garantieplan

Koningshoek Garantieplan

Wij kunnen u het Koningshoek garantieplan aanbieden op voertuigen tot 10 jaar oud, die (op het moment van aanschaf) niet meer dan 200.000 kilometer hebben gereden. De occasion kan voor 6 of 12 maanden worden verzekerd. De garantie is geldig in Europa. De verzekering is gebonden aan het voertuig en wordt daarom bij verkoop overgedragen aan de nieuwe eigenaar.

Hoe werkt het Koningshoek garantieplan?

De reparatiekostenverzekering kan eenvoudig worden aangevraagd op het moment dat u bij ons besluit een occasion aan te schaffen. De koppeling met het kentekenregister maakt het invullen snel en gemakkelijk. Bovendien wordt er direct gecontroleerd of het voertuig in aanmerking komt voor garantie. Het certificaat kan vervolgens meteen voor u worden afgedrukt .

Snelle schadeafhandeling

Koningshoek werkt samen met AutoTrust, specialist en marktleider in Europa op het gebied van garanties. Bovendien handelt AutoTrust een schade snel af. De loonkosten worden 100% vergoed aan de hand van flatratetijden. Ook worden de door de garantie gedekte onderdelen vergoed conform de vastgestelde prijzen van de importeur en pro rata de effectieve kilometerstand. U kunt kiezen voor het Koningshoek basis garantieplan of het Koningshoek volledige garantie plan.

De Kosten

De prijs van het Koningshoek garantieplan is per auto verschillend, maar altijd zeer concurrerend. Zo is er al een basis reparatiekostenverzekering vanaf €200,- en begint het volledige garantieplan bij € 400,-. Informeer naar de geldende voorwaarden en tarieven voor de door u gewenste occasion.