Koningshoek
Car Care

Koningshoek Car Care het complete autopoetsbedrijf voor zowel bedrijven als particulieren.

Vanaf heden is het mogelijk uw auto net zo mooi te laten glimmen als ons aanbod in de showroom. Onze auto poetsers hebben jarenlange ervaring met het in showroomstaat brengen van gebruikte auto’s. Waar andere poetscentrales stoppen gaan wij door. Naast de gebruikelijke diensten als: het polijsten van de lak, grondige in- en exterieur reinigingen, het verwijderen van stickers en lak beschermingen, bieden wij diverse extra mogelijkheden die wij ook toepassen op onze eigen voorraad. Zo beschikken wij over onze eigen ozon machine voor het parament verwijderen van alle ongewenste geuren uit het interieur. Ook de anders zeer lastig te verwijderen rook en honden lucht is hiermee permanent te verwijderen uit uw interieur. Maar ook het (bij) spuiten van velgen, steenslag verwijdering, verwijderen van krassen en spotrepair is bij ons op lokatie mogelijk.

Prijslijst

Wij bieden enkele standaard pakketten aan. Voor maatwerk of grote aantallen auto’s graag contact met ons opnemen voor een scherpe offerte.

Basis € 100,-

Uw auto wordt met de hand compleet gewassen, hierbij worden ook alle naden en kieren meegenomen en vergeten wij ook de motorruimte niet. Wij reinigen de velgen met onze zuurvrije velgen reiniger. Het interieur en de baggage ruimte worden gestofzuigd. Alle kunstofdelen van het interieur worden met onze speciale interieur reiniger schoongemaakt. Ook worden de ramen streeploos gereinigd en het interieur geparfumeerd.

Standaard € 150

Alles van het basis pakket met als extra het compleet polijsten en in de wax zetten van uw auto.

Showroom € 250

Het meest complete pakket met alle technieken die wij ook voor onze eigen voorraad gebruiken. Dus alles van het basis en standaard pakket met daarbij, het polijsten van de koplampen, aantippen/bijwerken van lak beschadigingen, alle kunstof delen van in en exterieur reconditioneren, waar nodig bijspuiten van de velgen en indien gewenst een ozon behandeling.

Losse prijzen:

Koplampen polijsten € 50,-

Ozonbehandeling € 50,-

Spotrepair vanaf € 100,- per te spuiten deel

Steenslag verwijderen € 150,-

Voor een impressie van ons werk bekijk de foto’s van onze occasions of kom langs in de showroom.

In overleg is het ook mogelijk dat wij op lokatie langs komen neem contact op voor de mogelijkheden en prijzen.