Koningshoek
Financiering

Koningshoek Auto’s regelt de financiering van uw auto.

Voor financiële dienstverlening bent u steeds vaker aangewezen op professionals. Op adviseurs die overzicht hebben en het pakket produkten en diensten afstemmen op uw persoonlijke situatie.
Omdat bij Koningshoek Auto’s informeren, adviseren en openheid van zaken hoog in het vaandel staat, is gezocht naar een betrouwbare partner die aan deze criteria voldoet. Koningshoek Auto’s is een samenwerking aangegaan met Mijn Financier Uiteraard staat daarbij altijd het belang van de klant centraal.

Koningshoek Auto’s adviseert daarom Mijn Financier.

Mijn Financier.Eerlijk. Persoonlijk. Helder.

Waarom kiezen voor Mijn Financier.nl ?

Wij geloven in veilig en verantwoord je geldzaken regelen

Wij geloven alleen in langetermijnoplossingen en zorgen er daarom altijd voor dat onze klanten uitsluitend verantwoorde leningen afsluiten. We zeggen het ook eerlijk als geld lenen nu even niet zo’n goed idee is.

Wij ontzorgen, nu én in de toekomst

De financiële wereld is al ingewikkeld genoeg. Wij hebben er verstand van en vinden het leuk om jou te helpen je zaakjes zo goed mogelijk op orde te hebben.

Wij nemen de tijd om jou te leren kennen

Geldzaken zijn persoonlijk en vaak spannend. Daarom leren we je graag kennen, zodat we het advies kunnen geven dat het beste bij je past. Wij kijken eerst naar mensen, daarna pas naar de cijfers.

Wij staan 24/7 voor je klaar

Bel, mail, app of kom langs. Wij zijn er. Wij zorgen voor een duidelijk antwoord op al je vragen.. én als er snel iets geregeld moet worden, dan zorgen wij daarvoor.

  • Gratis opzegservice voor financieringen